Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی عصر امروز در جمع طلاب بجنورد که به‌صورت وبینار برگزار شد، اظهار کرد: نماز شب، مأیوس بودن از چیزی که در دست مردم است و تبعیت ولایت امامی از خاندان محمد (ص) سه اصل مهم در سعادت است.
 
نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی ادامه داد: بر این اساس معنویت نقش بسزایی در ساختار شخصیت یک انسان مؤمن و مسلمان دارد و استوارترین اصل شخصیت انسان مؤمن را تشکیل داده است؛ بر این اساس اگر زیربنای شخصیت انسان که معنویت است استوار باشد بقیه فعل و انفعالات زندگی ما را استوارتر به‌پیش خواهد برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: یکی از توفیقات با ارزش الهی که خداوند به افراد خاص عطا کرده نماز در آخر شب یا نماز شب می‌باشد که اسلام آن را به عمود دین تعبیر کرده است.
 
حجت الاسلام یعقوبی با بیان اینکه نماز آخر شب سکوی پرش است و انسان را از فرش به عرش اوج می‌دهد، گفت: انسان برای اینکه خود را پیدا کند نیاز به خلوت دارد، به این دلیل که در طول روز با کثرت‌های روزمره درگیر است نمی‌تواند در طول روز زمانی برای خلوت خود قرار دهد؛ اما بهترین خلوت در دل شب هست.
 
امام جمعه بجنورد در ادامه با اشاره به دومین عامل مباهات مؤمن که مأیوس بودن از چیزی است که در دست مردم است، بیان کرد: کسانی می‌توانند در زندگی افتخارآفرین باشند که چشمشان به دست دیگران نباشند و وابسته نباشند؛ یعنی اعتماد به نفس داشته باشد و امیدشان به دشمن نباشد.
 
وی با بیان اینکه یکی دیگر از محورهای افتخارآفرینی مؤمن ولایت‌پذیری است، اظهار کرد: ولایت اصلی در مرتبه نخست ولایت خدا و پیامبر اکرم (ص) و اهل‌بیت (ع) است؛ اما در دوران غیبت ولی‌فقیه نیز بر جامعه ولایت دارد.
 
یعقوبی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در این زمینه، گفت: ولایت‌پذیری یک از ارکان اصلی در جامعه اسلامی است به‌گونه‌ای که از مبانی عقلانیت در دین و نظام اسلامی به شمار می‌رود.
 
امام جمعه بجنورد در انتها بیان داشت: پایه‌های پیشرفت و نشانه‌های افتخار مؤمن در سه محور گنجانده شده که شامل معنویت و فرهنگ، اقتصاد، استقلال و سیاست و ولایت و رهبری واحد در جامعه است.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ملت ایران با تبعیت پذیری از رهبری راه شهدا را ادامه می‌دهند
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • دفاع از کشور مستلزم حضور همه جانبه در میدان است
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • امیر نظام گروسی یک شخصیت بزرگ ملی است
  • عفاف و حجاب حافظ زندگی انسان‌ها است
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟